Vad ska man tro?

Så blev vi då klara med kursinformationen och dess presentation på hemsidan. Du kan se resultatet här. En sida om kursledaren, en sida om bakgrunden och hur vi träffades kursledaren och jag och hur idén växte fram, en sida allmän kursinfo och en anmälningssida + affisch att ladda hem: 
 
 Av bara farten blev min hemsida omarbetad och bantad från ett massa bludder.

Det gick några dagar av andhämtning innan jag idag gav mig i kast med Facebook. Med lite stöd från Marie Hellström, kursledaren, tryckte jag på knappen nu i kväll. Å vips låg det där. Efter en stund kunde jag lägga in en bild. Den blev jättestor, men va fan. Så bjöd jag in alla mina vänner till kursdagen. Tänker att om de vill, så kan de kanske förmedla till andra likasinnade. Marie bjöd in sina vänner. Närmare 400 personer har fått inbjudan.

Efter nån liten minut hade vi en anmäld och en kanske-anmäld. Och ytterligare en som kanske, och gillakommentarer och - Tyvärr inte, osv.

Sen gjorde jag kväll. Nyss kollade jag ingen. Nu har vi en mindre drös anmälningar. Om alla kansken kommer är kursen i det närmaste fylld. Men vi vet ju alla att kanske inte alls är samma sak som ett jag-kommer-besked som heller inte är samma sak som jag-betalar-och-dyker-upp.

Jag börjar undra om de verkligen vet vad de anmält sig till. Det kostar faktiskt en slant. Det är som att det inte riktigt går att tro på det hela. Jag var beredd på ett mycket blygsamt deltagande efter intensivt värvande. Och den bilden vill liksom inte lämna mig, trots dessa tecken.

Vad ska man tro om det här? Visst borde man kunna misstänka att kursen i alla fall blir av?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0