Nu skriver vi Boken om KIM

Boken har velat bli skriven i snart 15 år, och först nu har vi gått den till mötes. Med glädje och stolthet vi kan annonsera utgivningen senare i vår 2016.
Boken om KIM är berättelsen om ett systemiskt arbetssätt i arbetslivet och hur förändringsledare kan använda KIM-modellen i utvecklingsprocesser.
 
Boken innehåller två delar. Den ena delen beskriver KIM-modellens innehåll och teoretiska förankring och den andra KIM-metoden med vägledning för den som vill prova på.
 
Författare
Bente Kaj Henriksson Stockholm organisationskonsult MSc Gestalt-akademin i Skandinavien / Derby University, med bakgrund som arkitekt, informatör och grafisk formgivare.
 
Gro Laupsa Holm Sundsvall, organisationskonsult med bakgrund inom teater, socialt och pedagogiskt arbete.
 
Vi vänder oss till dig som stöder förändringsprocesser och har intresse för systemiskt arbete i både teori och praktik.

Snart får du veta mer.
www.kim-human.org
------------------------
Kommentar: Efter en del möda och stort besvär har vi äntligen fått iväg ovanstående brev i ett massutskick om den bok vi skriver. Det är ett brev som utgör första steget i en flerstegsraket för att göra dig, som är intresserad av förändringsprocesser i arbetslivet, medveten om att vår bok snart kommer ut, snart kan bokas och snart kan köpas till ett introduktionspris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0