Kul sammanhang att flyta med i

Idag uppträdde Caroline af Ugglas med delar av Kör-för-alla-kören vid 18-tiden på TV4. Hon berättade att vi ska uppträda på Dalhalla 6/6 och Sanna Nielsen, Petter och Juha medverkar. Och att vi beräknas bli ca 1300 personer på scen. De flesta av oss bär en T-shirt med en speciell logga (som är värd en förklaring, som jag inte drar nu). Vi betalar en hundring för den och överskottet på ca 30 kr går till Alzheimerfonden. Så fort vi gör nåt för pengar, så skvätter det iväg en slant till olika välgörande ändamål. Och var gång flyger det iväg ett antal tiotusenlappar.

Vi ska delta i en Flashmob för att fira en känd och folkkär "institution" som fyller jämt den 15/6. Platsen är hemlig för att kunna vara just en flashmob.

Den 15 augusti ska vi medverka på en kulturfestival på Sergels Torg.

Nu senast, innan vi övade, kom ett antal personer fram och värvade frivilliga ur kören till två olika events.
 
Vi erbjöds medverka vid inspelningen av en musikvideo ”JAG ÄR FRI” med Sean-Magnus och rapparen Sellish i Gustavsberg den 31/5 kl 14:30 - 19:30. 

Vi erbjöds också medverka i en Flashmob i kärlekens tecken. En man ska överraska sin tilltänkta med ett romantiskt storslaget frieri i Nacka Forum 2/6 kl 13:00 - ca 15:30 och anmälan ska göras till [email protected].

Caroline tyckte att Måns Zelmerlöw kvalat in för ett besök i kören nästa säsong, nu när han vunnit Eurovision och allt.
 
Trots att vi bara är en amatörkör, visserligen av rang, men i alla fall, så blir vi attraktiva av det faktum att vi har en så klok-galen ledare, är så många, sjunger så gärna och tycker det är så kul. 
 
- Alltså, är inte det här ett himla kul sammanhang att flyta med i? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0