Ett pärlband av goa upplevelser

Året avslutades med en ilsken blogg om etiken i FaceBook. Bara jag lyfter det minsta lilla på det locket börjar tryckkokaren (eller tyckkokaren) ånga. Jag kan verkligen inte acceptera att det ska gå att lägga ut meddelanden och länkar i mitt namn utan min medverkan. Men jag har inte lyft på det just alls, sen sist. Nej, jag har ägnat mig åt upplevelser i det lilla nära formatet och det har gjort mig genuint och okomplicerat gott.

Några av pärlorna var
Födelsedagsuppvaktning hos Karin
Julfirande med Leo-familjen den 23/12
Promenad längs Edsviken och runt Edsbergs slott i gnistrande kylslagen sol
Besök av kompis Ethel i mellandagarna med prat-promenader och besök av Tuva med tvillingarna.
Nyår hos Olafamiljen i Karlstad. De är i väntans tider med nedkomst av Knorveln senast om några få dagar. Stånk och stön. Blivande storasyster Tyra är höggradigt engagerad i blivandet av storasysterskapet.
Besök hos gamla vännerna Ingrid och Anders på Hammarö.

Någonstans har jag plockat upp en förkylning som just nu blommar ut i full blom. Dags att prata med min nya distriktsläkare vid nya distriktsläkarstationen om astmaundersökning och få ytterligare mediciner. Stön.

Framöver har jag att fortsätta etablera mig i Sollentuna med vänkontakter, körsång, gympa, språkstudier mm. Jag tänker ta en snabbkurs i spanska för att bättre klara av en månad i Spanien i mitt nya jobb. I mitten av februari bär det iväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0