Eländes framgångar och trevligt umgänge

Eländes
Igår kväll uppsökte jag åter akutläkarvård. För den eländes hostan vill inte ge sig det minsta och inte förkylningen heller. Jag är som en trasa.

Jag fick påfyllning av astmamedicin + kortisontabletter att äta i 5 dagar för att med kraft lugna ner andningssystemet + antibiotika för att häva den uppkomna bakterieinfektionen. Dessutom tar jag bakteriedödande ögonsalva. Nu djävlar ska jag väl ändå få bli bra. Dessutom vet jag nu att jag inte har lunginflammation utan mina besvär sitter i luftrören.

framgångar
1
Träffade en bankkvinna idag på förmiddagen, hon som är nära anknuten till mäklarföretaget. Hon ville verkligen hjälpa mig och gjorde både knut på sig och en smärre olaglighet så att hon kunde ge mig ett bud, förutsatt att jag blir bankens helkund. Lånelöftet var bättre än vad min egen bank kunnat ge. Dessutom kan jag få handpenningslån utan ränta och överbyggnadskredit ifall jag skulle behöva. Därmed kan jag i princip börja buda redan idag. Det ger mig mera självkänsla, en rakare rygg och offensivare hållning.

Jag är upprymd, mest av upplevelsen att bli både trodd och funnen pålitlig och attraktiv som kund. Nu ska jag bara gå igenom ytterligare en passage i dagsprogrammet innan jublet kan bryta ut totalt. Mer om det senare.
 
2
Framgångarna fortsatte. Jag var på den årliga cystoskopiundersökningen och det såg bara bra ut. Nu gäller att nästa koll görs om 2 år. 
 
och trevligt umgänge
Jag besöks av kompis Gudrun från Härnösand. Hon är på konferens å jobbets vägnar och bor hos mig två nätter. Trevligt att småprata lite på kvällskvistarna och trevligt att kunna berätta om mina framgångar.
 
Vi gjorde en pic-nic-middag med druvsaft (= vitt vin) och satte oss vid kanalen i Trädgårn och fortsatte babblet medan det mörknade och stadslamporna tändes. 
 
Det blev en bra dag till sist. En riktigt bra dag. Hurra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0