Tröstlöst! Trösterikt?

Nu sitter jag här och gruvar mig. Om en stund ska jag ta itu med det jag inte klarade av igår. Jag ska helt enkelt göra ombearbetningen av boken klar. Bildkvaliteten ska förbättras, det är ett uppslag som ska förnyas och jag ska kunna göra hela  bokförmatet som pdf. Både kollegan och tryckeriet ska få hela boken. Kollegan senare idag och tryckeriet senast i morgon.

Jag förväntar mig en del krångel och blir trött redan innan jag börjat.

Dessutom, och nu kommer det verkligt tragiska, hittar jag inte DNs Krypto och Lördagskorsord i den digitala DN-upplagan som jag nyligen blivit prenumerant på. Den här lördagen var den första då jag skulle åtnjuta att ha lättsam tillgång till Kryptot. Som det vanedjur jag också är, så är Kryptot ett måste för en bra början på en lördag. Jag har aktiverat min digitala prenumeration, jag har loggat in och letat i kanske en timme nu. Sökt kundtjänst, sökt bland frågor och svar och såg nåt om Serier och spel, men jag hittar det ändå inte. Det gör mig gråtfärdig.
 
Jag tycker det är outhärdligt tröttsamt och ledsamt med detta letande efter lösningar i den digitala världen.
Och ja, jag vet att min inställning påverkar. Jag vet att tankens kraft är stor och att mina negativa förväntningar spelar in. Men jag vet inte hur jag ska ta mig ur det här. Tycker det är tröstlöst.
 
En kopp kaffe till, en cykeltur till Landeriet, mysig musik på Spotify, ett djupt andetag och så på det. Det är vad jag ordinerar mig. Undrar hur det kommer att gå? Kanske ska jag tänka trösterikt, istället?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0